Blue-lish Shine

Holla !


Hoyya ! Suraya here . Fifteen-to-be . Kluang , Johor . Be nice in my beloggg;





Talk Station !


Big Claps !

Template: Ana Min-Ji
Basecode: Aina Syaza
Header: mrsBaekYeol
Others:
SPM GUYS
ASSALAMUALIKUM

lamanya sue tak update blog ni.
huwaa dah besar dah saya.

 Pada tanggal 16 MAC 2017,
sudah tamat gelaran saya sebagai student.
ALHAMDULILLAH
Dgn berkat doa org sekeliling,
saya mndpt kputusan yg mmberansangkan..

Terima kasih mak ayah
krn membsarkan saya dgn kasih sayang.
I'm glad that you are my parents.

Doakan saya dpt capai cita2 saya.
DENTIST YOW.

keep moving forward guys.
don't make past being your nightmare.

xoxo


budak sekolah agama
Bismillahirahmanirahim
tajuk kali ini sngat popular kat skolah ana.
 
'apa seh budak skolah agama couple?'
'harap je pakai tudung labuh,pakai kopiah tp tak ada iman'
prsoalannya siapa yang salah kat sini
MAK AYAH?CIKGU? KAWAN?ALLAH?
nak tahu siapa yang salah..
Diri Sendiri!!!!!
 
fikirlah kawan-kawan.
dah nak kiamat dah..tak takut kiamat ke?
 orang yang tak percaya kiamat tu MUNAFIQ.
awak chatting dgn bukan mahram pun dosa apatah lagi
((couple))
tipulah kalau tak ada prasaan kat ajnabi.sekumit prasaan
pun mesti ada punya
 
OKAY..kembali pada tajuk.
title budak sekolah agama ni besar tanggungjawabnya.
 tp kenapa awak yg skolah agama turut
couple,chatting dgn ajnabi and tak jaga ikhtilat?
hei awak sedar tak dosa?
sedar tak ALLAH tak tarik ajal kita lagi sbb ALLAH
SURUH KITA BUAT BANYAK LAGI PAHALA..
 
eiii...rasa nak marah je.
(ya Allah,tabahkan hati aku menegur mereka)
kalau awak rasa nak berubah,
perbanyakkanlah bertemu Allah.
Allah akan dengar segala masalah dan rintihan awak.
percayalah..Allah itu maha menyayangi.
Allah terima taubat semua hambanya.
 
ana bukan seorang pendakwah bukan juga
seorang daie tp ana rasa brtanggungjawab untuk
menegur segala ksalahan awak semua.
ana mmohon kmaafan skiranya ada trkasar bhasa.
 
#Sentap meninggal
#saya sayang awak semua



Older Post